CIDRO 2 ESA RISTY feat WANDRA | Music One | OFFICIAL

ONE NADA Record Official
ONE NADA Record Official
Diterbitkan di 18.02.2021

©2021 Onenada Musik Nusantara

Available on.
JOOX : https://www.joox.com/id/album/3Zqm66h9FexZV1a8Esiw6A==
Langit Musik :
APPLE MUSIC : https://music.apple.com/id/album/cidro-2-feat-esa-risty-single/1554811117
DEEZER :
SPOTIFY : https://open.spotify.com/album/72oOmFtjOGQNNM96ZUQ7fA
Resso:
TikTok: https://www.tiktok.com/music/Cidro-2-6930986885175871489

Subtitle On.
Composed by. Didi Reog
Lirik :
Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Instagram : https://www.instagram.com/onenada_official/
Facebook : https://www.facebook.com/One-Nada-My-Music-1659536347628235/
PEGASUS MANAGEMENT ARTIST.
CP 082340110304 (Widi Prasetyo)


Music Arranger : Wandra Restus1yan S.M
Mixing & Mastering : Wandra Restus1yan S.M
Studio Recording. ONE NADA

MUSIC ONE
(CP. 082340110304)
Musisi.
Keyboard : Mufly key
Kendang Dut : Alvaro
Kendang Jaipong : Ader
Bass : imam baen
Akustik 1 : Momon
Akustik 2 : Rahmad
Drum : Samsul

Thanks :
Allah SWT
ONENADA TEAM
Benteng Buah Naga (DRAGON cafe & resto)
5 WAKTU
H. Herman
H. Arif
H. David 3day

Video Production : Wong3productioN
Cam 1. (Left) Reztu Firmansyah https://www.instagram.com/reztugrapher/
Cam 2. (Center) Gilang https://www.instagram.com/gilang_e.p/
Cam 3. (Right) Yoga https://www.instagram.com/yoga_ilham15/
Editing Video and Color Grading. @reztugrapher


#CIDRO2 #EsaRisty #Wandra
ONE NADA Record Official
©2021 ONE NADA Musik Nusantara

Runtime 00:04:07

wandra, ESA RISTY, esa risty cidro, cidro 2, esa risty cidro 2, cidro 2 cover, esa risty, ard management, cidro 2 dj, cidro 2 koplo, cidro 2 didi kempot, cidro 2 akustik, cidro 2 cover koplo, cidro 2 cover kentrung, cidro 2 dangdut koplo, dj cidro 2 full bass, dj cidro 2 tik tok, dj cidro 2 full album, cidro 2 esa risty, cidro 2 full album koplo, music interactive, esa risty terbaru, dj cidro 2, dj cidro 2 angklung, cidro 2 safira inema,

KOMENTAR: 3,309