Cidro 2 - Yeni Inka - ADELLA (Official Music Video ANEKA SAFARI) | Lungo Awakku Sing Kudu Lungo

Aneka Safari Records
Aneka Safari Records
Diterbitkan di 17.02.2021

Title: Cidro 2 / Panas Panase Srengenge Kuwi
Artist: Yeni Inka
Songwriter: Didi Reog
Music Arrangement: ADELLA

***
Yuk Berlangganan Subscribe Channel Youtube kita yang lain :
http://bit.ly/anekasafaribts ( di balik layar proses shooting )
https://bit.ly/AnekaSafariTV ( channel khusus dangdut nostalgia )
https://bit.ly/AnekaSafariKaraoke ( channel khusus audio tanpa vokal )
selamat menikmati ..

Untuk Terjemahan Bahasa Indonesia ➡ Aktifkan SUBTITLE ..
Siapa yang punya kisah serupa seperti isi lagu ini silahkan cerita ambyarkan kolom komentar ..

Lirik
Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

***
Available download & streaming on :
iTunes ♪ : coming soon ..
Spotify ♪ : coming soon ..
Deezer ♪ : coming soon ..

Buy on Amazon : coming soon ..
Unduh Aplikasi Download Resmi Aneka Safari Digital : http://bit.ly/2I9DNep

Other Popular Video From Our Artist :
Happy Asmara | http://bit.ly/HappyPlayASR
Nella Kharisma | http://bit.ly/NellaPlayASR
Jihan Audy | http://bit.ly/JihanAudyPlayASR
Vita Alvia | http://bit.ly/VitaAlviaPlayASR
Denik Armila | http://bit.ly/DenikArmilaPlayASR
Via Vallen | http://bit.ly/ViaVallenPlayASR
Syahiba Saufa | http://bit.ly/SyahibaPlayASR
Lutfiana Dewi | http://bit.ly/LutfianaDewiPlayASR
Nanda Feraro | http://bit.ly/NandaFeraroPlayASR
Mahesa | http://bit.ly/MahesaPlayASR
Mala Agatha | http://bit.ly/MalaAgathaPlayASR

***
Connect with us:
Facebook : https://www.facebook.com/anekasafarirecords
Twitter : https://twitter.com/SafariRecordsID
Instagram : https://www.instagram.com/safarirecords/

Contact :
Tlp. : 62 852 3328 6688 ( Admin )
Email : [email protected]
Website : www.anekasafari.com

Copyright © 2020 Aneka Safari Records. All rights reserved.

#YeniInka
#Adella
#PanasPanaseSrengengeKuwi
#Music
#AnekaSafariRecords

========================================
Licensed to YouTube by IDE (Music)
This channel & Video optimized by IDE Optimization
License your music here: https://smarturl.id/idemusic
Optimize your video now: https://smarturl.id/optimize

***
Yuk share link video ini di Facebook & Whatsapp kalian lur .. di era digital sawernya pakai subscribe dan klik lonceng, komentar yang banyak , dan share bagikan ke teman teman kalian .. matursuwun lur ..

Runtime 00:06:07

aneka, safari, records, aneka safari records, yt:cc=on, safari records, dangdut koplo, lagu dangdut terbaru, Cidro 2, cidro 2 remix, cidro 2 koplo, cidro 2 lirik, cidro 2 dj, cidro 2 tik tok, cidro 2 cover, cidro 2 slow, cidro 2 lilin herlina, cidro 2 didi kempot, cidro 2 new pallapa, yeni inka cidro 2, adella cidro 2, adella 2021 terbaru, adella 2021 live, adella 2021 koplo, adella 2021 yeni inka, adella 2021 terbaru full album, om adella 2021 terbaru, adella aneka safari,

KOMENTAR: 4,447